Loading...

İstanbul Sancaktepe Projeden Satılık Site İçinde Lüks Daire 2+1

X

Mehmet Tatar / Mesaj Gönder


Mesaj gönderebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor.


Giriş Yap
ya da Hesap Oluştur


X

Hatalı İlan Bildir!


Mesaj gönderebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor.


Giriş Yap
ya da Hesap Oluştur


6.750.000

İstanbul / Sancaktepe / Emek Mah.
İlan No 97858731
İlan Tarihi 08 Ağustos 2023
Konut Şekli Daire
Brüt M² 114
Net M² 95
Krediye Uygunluk Evet
Oda Sayısı 2+1
Bina Yaşı 0
Bulunduğu Kat 5
Isıtma Kombi (Doğalgaz)
Banyo Sayısı 2
Kullanım Durumu Boş

Danışmanınız

Mehmet Tatar

Tüm İlanları
Mesaj Gönder
+90 (533) 769-3333(Gsm)
E-Posta
guneslibulvar@altinemlak.com.tr
Hatalı İlan Bildir!

Açıklamalar

İSTANBUL SANCAKTEPE PRESTİJLİ PROJE2DEN SATILIK SİTE İÇİNDE LÜKS DAİRE
114 M² - 164 M² ARASI 2+1 DAİRE'LER & 112 M² - 170 M² ARASI 3+1 DAİRE'LER  

SANCAKTEPE’DE PRESTİJLİ BİR YAŞAM ALANI
Sancaktepe’nın tam merkezinde bulunan Proje, özgün ve şık mimarisi, geniş sosyal olanakları ve sunduğu teknolojik yeniliklerle hem yatırım hem de oturum için son derece cazip bir proje.

Proje’de açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, fitness center, sauna, yürüyüş parkurları, teras bahçeleri, 7/24 güvenlik, resepsiyon hizmetleri gibi birçok sosyal donatı yer alıyor.

Butik, güvenilir bir sitede sadece 108 seçkin aile ile birlikte yer alacağınız projede ileri teknolojiyle donatılmış az katlı binalarda, akıllı ev sistemlerine sahip konutlarda aile boyu mutluluk sizi bekliyor.

ULAŞIMIN VE METROPOL YAŞAMININ KALBİNDE
TEM & Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yollarının ilçe sınırları içinden geçmesi, Sabiha Gökçen Havalimanı’na olan bağlantıları, TEM Otoyolu ve TEM-Kartal bağlantı yolunun sağladığı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne kolay ulaşım olanakları ile metropol yaşamını kolaylaştıran bir konumda bulunuyor.

SANCAKTEPE’NİN YENİ BULUŞMA NOKTASI
Proje’de her türlü ihtiyacın giderilebileceği zenginlikte ve çeşitlilikte bir alışveriş caddesi bulunuyor. Proje’nin alışveriş birimleri, marketten butiğe, kuaförden kuru temizlemeye farklı alanlarda hizmet veren mağazalarıyla farklı lezzetler sunan, keyifli sohbetlere mekân olacak kafeterya ve lokantalarıyla bölgenin en canlı yerlerinden olacak.

RAHAT BİR NEFES ALDIRAN KONUTLAR MODERN MİMARİ KONSEPT
Proje, şehir yaşamında rahat bir nefes alma ihtiyacınızı karşılayacak geniş bahçe, teras, balkon seçeneklerine sahip konforlu 2+1, 3+1 daireler ve 4+1 konutlarıyla, günümüz kişisel ihtiyaçlarına karşılık veren yeni nesil yaşam alanları sunuyor.

Yüksek malzeme ve işçilik kalitesi ile dizayn edilmiş, tüm detayların profesyonelce düşünüldüğü 114-164 m2 arası 2+1 konutlar, 122-170 m2 arası 3+1 konutlar ve 232 m2 4+1 dubleks konutlar her ihtiyacınıza cevap verecek şekilde, geniş, ferah bir iç mekan ile kaliteli iç dekorasyonu bir arada sunuyor.

İŞLEVSEL TASARIMA SAHİP MODERN PEYZAJ ALANLARI
Proje’nin yemyeşil yaşam alanında yer alan yenilikçi tasarımlara sahip fonksiyonel oturma alanlarında ister tek başınıza huzurla kitabınızın sayfalarını çevirin, ister sevdiklerinizle keyifli sohbetlere dalın.

Sosyalleşme, sağlıklı ve kaliteli vakit geçirme imkanı sunan Proje, modern cafe alanları, barbekü alanı, çocuklar için oyun ve spor alanı gibi geniş kapsamlı sosyal alanları ile yaşamınıza yepyeni keyifler katıyor.


SAĞLIKLI, DİNGİN, GÜVENDE HİSSEDECEĞİNİZ BİR YAŞAM
Proje açık yüzme havuzu, yürüyüş alanları, spor alanları, fitness center, saunası ile kendiniz ve aileniz için aktif, sağlıklı bir yaşam tarzını konforlu yaşam alanınız içinde sunuyor. Proje açık alanlarındaki fıskiyeler, yansıma havuzları ise atmosfere ayrı bir renk katıyor.

YAŞAMINIZA RENK KATACAK TESİSLER VE SOSYAL ALANLAR VE İMKANLAR
Proje, çocuklar için oyun alanlarının yanı sıra her yaşa uygun sosyal alanları ile boş vakitlerinize değer katacak birbirinden farklı seçenekler sunuyor. Bununla birlikte, çevresindeki eğitim, sağlık, alışveriş, sosyal ve kültürel tüm şehir olanaklarına kolaylıkla ulaşabileceğiniz konumuyla şehir hayatından beklediğiniz konforu ve keyfi yaşamınıza katacak…

AVANTAJI YÜKSEK BİR YATIRIM FIRSATI
2023 yılında Üsküdar – Çekmeköy – Sultanbeyli Metro (M5) hattının tamamlanacak olması ile avantajları arasına bir yenisi daha eklenecek olan Proje, Samandıra Metro durağına 250mt mesafede konumlanmış olup, metro hattının faaliyete geçmesiyle yatırımcısına yüksek oranlarda kazanç fırsatı sunmaktadır. Samandıra Metro durağından hareket ederek İGA ve Sabiha Gökçen Havaalanları, Üsküdar, Kadıköy, Taksim Meydanı, Levent, Mecidiyeköy gibi İstanbul’un tüm merkezi noktalarına hızlı ve konforlu bir şekilde ulaşabilirsiniz. Kısacası, ister oturumcu, ister yatırımcı olun, Bu Eşsiz Proje’yi seçerek, İstanbul’da yer alan en avantajlı ve gözde projelerden birinde konut sahibi olmuş olacaksınız.

DETAYLI SUNUM İÇİN
MEHMET TATAR
0533 769 33 33
PROJE KODU : SP-2300



Bu ilan RE-OS Emlak MLS Programı tarafından otomatik entegre edilmiştir.

Bu ilan 97 defa görüntülendi.

Bu ilana ait video yüklenmemiştir.

Döviz

Alış Satış
USD (Amerikan Doları)
EUR (EURO)
GBP (İngiliz Sterlini)
CHF (İsviçre Frangı)

Kredi Hesapla

Kredi Tutarı (TL)
Kredi Vadesi (Ay)
Faiz Oranı
Hesapla

İlanlarımız hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!

Copyright © 2016. Her Hakkı Saklıdır.